Обществена пералня Хела - Бургас

Hella-Burgas е новата обществена пералня за Бургас, която предлага услуги на най-високо ниво.

гр.Бургас Северна промишлена зона (до новия мост).

Работно време: 8:00 - 18:00

Ние можем да организираме вземането и обратната доставка на изпраното пране до Вашия дом или бизнес, ако нямате времето или възможността да го доставите сами при нас. Допълнителната услуга, която предлагаме е безупречното сгъване на всички дрехи или чаршафи, както и професионализма и индивидуалната грижа към вещите на всеки клиент.

Независимо дали просто нямате времето или желанието да се занимавате със собственото си пране или имате бизнес, като хотел или ресторант, но нямате условията да се справите с изпирането на всички покривки, спално бельо, работно облекло, униформи или дори килими на място – нашите професионалисти ще посрещнат нуждите Ви и дори ще надминат очакванията Ви за безупречно свършена работа. Бъдете сигурни, че при нас – Hella Burgas – Вашето пране ще получи най-добрата грижа, а Вие, като наши клиенти, вниманието и индивидуалния подход, от който се нуждае и очаква всеки, когато се доверява на услугите на обществена пералня.

В Hella-Burgas вярваме в осигуряването на услуги на обществена пералня от най-високо качество.

Работим с:

  • индивидуални поръчки на граждани, по предварителна поръчка, резервиране на услуга или вече изготвен седмичен или месечен график – като индивидуален клиент Вие можете просто да оставите прането си на път за работа при нас или да резервирате нашата услуга прането Ви да бъде взето и след това доставено до дома Ви. Веднъж след като изготвим график, няма защо да мислите за мръсното си пране, винаги ще имате чисти дрехи и чаршафи сгънати и ухаещи прекрасно във Вашия дом.
  • Поръчки за пране от СПА центрове, хотели, ресторанти, сватбени агенции, общежития, лекарски и зъболекарски практики, болници и други фирми в бранша на услугите – в повечето случаи Вие като хотел или ресторант се нуждаете от пране на спално бельо, кърпи, хавлии, килими, униформи и други, а ние Ви го предлагаме с най-високо качество и спазвайки всички договорени срокове и условия. Връщаме чистото пране добре сгънато и ухаещо на уют, свежест и професионализъм, за да могат Вашите клиенти, на свой ред, да се върнат отново при Вас.

Работим целогодишно, за да можем да удовлетворим Вашите нужди и да сме насреща, когато разчитате на нас.

И още нещо, нашият екип е млад и специално обучен да работи със специализираните перални машини и препарати, безопасни за здравето и щадящи кожата, също така как безупречно да глади и сгъва прането - така че, с чиста съвест, можем да наречем нашите служители една добре работеща машина от професионалисти в бранша.

Цени

Факторът цена е ключов когато клиентът избира към кого да се обърне за извършване на необходимата услуга – ние предлагаме конкурентни цени, съобразени с качеството на услугите и препаратите, които използваме. Имаме и дългосрочна система от отстъпки за верни клиенти, както и насърчаващи бонуси за нови.

Свържете се с нас, за да получите безплатна консултация за услугата, която да резервирате и съответно да научите нейната цена.

Накрая, но не на последно място, помнете, че доверявайки се на Hella-Burgas Вие оставяте Вашето пране в ръцете на професионалисти, които ще се погрижат за целия цикъл на изпиране, гладене, сгъване и доставяне на перфектно-изглеждащото и приятно ухаещо пране до Вашия дом или бизнес в уговорения срок и на разумна цена. Ние сме професионалистите, от които се нуждае Вашето пране. Доверете ни се!

Пералня Хела Бургас